rusoaica

rusoaica

casatoreste-te cu mine 2

minunata emisiune… nu am ratat nicio secunda, am urmarit si publicitatea numai sa nu pierd vreo clipa a deosebitei emisiuni – am ras cu lacrimi la sfarsit asa ca a meritat asteptarea.

deci pentru cei care nu stiu despre ce e vorba: se ia una bucata tuta parasita de una bucata tantalau. tuta se gandeste cum sa il aduca inapoi, asa ca isi face una bucata operatie la nas, la sani, la creier nu din cate am vazut. apoi isi cumpara o rochide de mireasa (dupa ce in prealabil niste mari detectivi au fost pe urmele viitorului ginerica si au vazut cum se plimba cu una de mana) si organizeaza o petrecere deosebita unde isi invita prietenii ca sa se faca de ras in fata la mai multi -ca doar in fata lu ala de no voia nici in ruptul capului nu era de ajuns. si vine si ginerica care in clipa in care e interbat: vrei sa te casatoresti cu mine, spune raspucat: NU.

pai fa naroado, tu ce sperai. te-a lasat ala ca aveai nas mare…. si tu credeai ca daca il tai cu vreo 2 centimetri o sa se intoarca. pai asta a fost numai un pretext fah desteapo. ca de asta sunt nervoasa ca din cauza la vaci din astea ne iau barbatii de proaste. ca daca stateai tu frumos acasa nu te vedeau nici vreun milion de spectatori, nici nu te faceai de mare cacao si nici nu sufereai ca proasta ca te-a refuzat ala la tele. amu, nah, te-ai ales si tu cu un nas mai frumos. dar pe viitor casca ochii la ce iti spune ala si la modul in care reactioneaza ca asa o sa iti dai seama daca te vrea de soata au ba.

aaaa, si te-ai mai ales cu ceva… cu o zi la spa . pentru asta te invidiez. dar nici sa ma fac de asa cacao parca nu merita. sau daca ma gandesc mai bine am io unu pe care l-as cere de sot. pun pariu ca nu o sa ma refuze avand in vedere ca a fugit in caraibe cu o blonda cu ochi albastri si silicoane naturale. io cred sincer ca ala ma iubeste. o sa il astept la aeroport la Otopeni cu caru TV dupa mine ca sa imi dau seama daca ma vrea sau nu de sotie. si poate ma duc si pe mine la spa, apoi la machij ca banuiesc ca un mare macel ma va astepta. :) )

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X