rusoaica

21 iulie 2011

mmmmmmmmmmm

Filed under: Diverse — rusoaica @ 23:10 and

iubesc mirosul lenjeriei in care m-am cufundat ca sa zac… imi vad sfarcul ridicat de sub mana stanga pe care mi-am pus-o sub cap – ma uit ca femeile au fost facute sa fie frumoase… zgomotul masinilor de pe strada ma leagana… trec niste tineri le aud glasurile ca de vrabii fericite si soneria unui mesaj pe telefon primit de unul dintre ei … imi simt corpul cum se lasa tot mai greu in patul care ma primeste ca intr-un mormant cuminte, care stie ca maine dimineata imi va da drumul spre viata.

mi-a intrat un vag miros de fum care imi aminteste de toamna… parca inca nu o vreau. sa mai copilarim prin vara putin. inca nu m-am scaldat in mare si inca nu mi-am bagat degetele in nisipul ud.

colegul meu se uita iar la snooker . mai bine ar juca. dar poate si viata vazuta la televizor de pe canapea e un… mod de voata.

daca m-as urca acum pe niste stanci? da, dar doar daca pot ajunge cu telescaunul pana la ele. stiu sunt lenesa. dar mai stiu ca si lenea asta ma face uneori amuzanta… sau lasciva… sau chiar sexi… depinde de privitor.

viata e mmmmm pentru prima data dup? mult?, mult? vreme. ca o nghe?at? delicioas?. mi mai trebuie doar David si e perfect?.


2 comentarii »

Niciun comentariu până acum.

Feed RSS pentru acest articol. TrackBack URI

Lasă un comentariu

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X