rusoaica

17 februarie 2011

Punct si de la capat

Filed under: Diverse — rusoaica @ 18:23 and

Articol publicat in: Sport


De atatea ori am pus eu punct in anumite etape ale vietii ca nici nu le mai stiu numarul – cred ca as putea sa imi fac niste margele din puncte :)

Renuntarea ca sa mergi mai departe asa cum trebuie. Mereu acest TREBUIE mi-a mancat clipe posibile care au ramas atarnate in neant si care au murit deja sau se pregatesc sa moara .

Dar daca acest trebuie e chiar ceea ce iti doresti de fapt si din lasitate nu vrei sa accepti? Teme de gandire pebntru psihologi ratati de tara care au senzatia ca daca au facut o facultate de psihologie la FF se si pricep.

Mai departe… unde mai departe? spre moarte, bine ca mi-am amintit.

Si cand credeam ca natura ma ajuta si ea putin si revine la viata, s-a decis sa mai moara un pic. Ca si unchiul meu. Cica daca era cineva langa el ar fi scapat – fapt imposibil, deoarece cea mai apropiata ruda a sa era la 500 de km. Si moartea lui m-a facut sa ma gandesc la aceeasi stupida intrebare: Eu daca mor maine pot spune ca o fac impacata? Raspunsul de data asta a fost un mare NU. prea multe compromisuri , amanari, lasitati, toate la un loc ducand la omul modern -eu- de azi.

M-am gandit la Preda – la cat de mare scriitor a fost, in jurnal m-a dezamagit profund. Sebastian in schimb mi-a uns sufletul de fetita post-adolescentina. Nici nu vreau sa-l recitesc… am facut prostia cu Nunta in cer si imi vine sa-mi dau palme. Sa lasam clipele/cartile la locul lor, la vremea lor. E ca si cum acum as umbla cu un pusti de 18 ani. Ce sa inteleaga el din mine, pe cand eu pe el l-as citi ca pe dosul mainii. Trist dar unele lucruri nu pot fi altfel decat asa cum sunt.

Move on baby ca inapoi nu mai e loc!


3 comentarii »

Niciun comentariu până acum.

Feed RSS pentru acest articol. TrackBack URI

Lasă un comentariu

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X