rusoaica

1 februarie 2011

back in life cu blogul meu de stare

Filed under: Diverse — rusoaica @ 10:42 and

Articol publicat in: Administratie


m-ai m-am gandit. in loc sa continui sa evoluez si sa scriu… eu fug inapoi spre nimic. de astazi ma apuc de aberat. e o curatenie impusa de care am nevoie.

1. Cum puteam sa fiu asistenta de vedeta si nu am vrut

Seara. Plictiseala. Facebook si alte nimicuri. Lucian vrea o asistenta. Hai ca incerc si eu – dau numar de telefon si mi se spune ca voi fi contactata. Ma apuc iar de lucru si in doua minute uit complet de planul meu de realizare profesionala peste noapte. In cele din urma cineva ma suna – o domnisoara chiar draguta – si imi spune ca trebuie sa fiu la ora X, in locul Y pentru a fi machiata si aranjata. Ii cer mai multe detalii – nu are pentru ca nu stie nici ea ce vor mai-marii sa faca cu emisiunea respectiva. Ca mi se vor pune intrebari, ca voi fi cantarita-masurata-aranjata… ma mai gandesc, ii spun, si inchid telefonul.

Incep sa lucrez din nou. Peste vreo ora imi amintesc ca trebuie sa ii dau fetei un raspuns. Hai sa ma gandesc ce inseamna a face asa ceva – 1. va veni prezentatorul cu un invitat in studio si vor incepe sa iti puna diverse intrebari… 2. atmosfera se va incinge si vor realiza ca tu esti un nimeni care accede la statutul de diva pe care doar ei ti-l pot da… 3. vor incepe intrebarile destepte, ironiile fine ca o bata in balta, apropurile, zambetele pe sub mustata … 4. ceilalti concurenti vor incepe sa iti arunce rautati in pauza publicitara si lista poate continua.

Si atunci mi-am vazut baietelul intrebandu-ma: mami, de ce te-ai dus acolo… nu acum ci peste 5 ani deoarece acum nu ar realiza ce inseamna asta. se va uita din intamplare pe youtube si o va vedea pe mami facandu-se de ras.

Asa ca am sunat si i-am spus fetei simpatice ca sunt prea batrana pentru asa ceva si ca mai bine scriu articole despre vaci , decat sa ma fac de ras pe sticla.

Morala? Pfuuu, nu mai sunt atat de libera. Imi place? Pentru prima data da :)


7 comentarii »

Niciun comentariu până acum.

Feed RSS pentru acest articol. TrackBack URI

Lasă un comentariu

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X