rusoaica

6 august 2010

insemnare cu gust amar de vacanta

Filed under: Diverse — rusoaica @ 8:25 and

Articol publicat in: Sport


O sa plec. Trebuie sa imi fac bagajele, sa adun catel purcel si sa fac astfel incat sa intre toate intr-un geamantan pentru ca nu mai vreau sa car tot soiu de lucruri aiurea. dar atitudinea nu e cea care ar trebui. si nici starea.

am iesit de prea dimineata sa imi iau covrigi cu susan ca sa ii mananc cu unt la cafea… la semafor , un nene isi inecase deja nefericirea in alcool… vorbea singur si se agita. mi l-am imaginat ajuns acasa cum il apuca nebunia si incepe sa-si loveasca sotia… de pe cealalta parte a trotuarului, un altul galben la fata se agita – asta nu era beat, era deja trecut dincolo.

un tip elegant, cu ochelarii de soare pe ochi, trece arogant pe langa mine… probabil nu intru in publicul tinta asa nearanjata si imbracata aiurea. zambesc gandindu-m ce goi sunt unii.

ma lasasem de fumat… pana aseara cand am sudat jumatate de pachet… oricine ar fi facut-o in locul meu.

azi-noapte Bucurestiul era chiar frumos cu ploaia aia ratacita… se udasera copacii… in fata unei case impozante de pe strada Paris ma opresc si ma intreb: ei or fi oare mai fericiti?

Alex ma ia de mana… imi da drumul – isi aduce aminte ca nu suntem indragostiti desi ne iubim de o viata. dupa 5 minute il iau eu si ma sprijin de el… ma strange cu drag: lumea nu se sfarseste intr-o problema… stii cea zis un personaj din Stargate? “Viata e frumoasa. Cu cat veti fi mai pregatiti sa faceti fata problemelor, cu atat va fi si mai frumoasa”… mi-a placut asta. am inceput sa radem. hai sa mai fumam o tigara.


9 comentarii »

Niciun comentariu până acum.

Feed RSS pentru acest articol. TrackBack URI

Lasă un comentariu

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X